Esküvői DJ-t keresel?

Egy esküvő esetében a násznép különböző korosztályokból adódik össze különböző zenei ízléssel. Ezt esküvői DJ-ként ki lehet szolgálni, ami nagy előny más zenei formációkkal szemben. A mai fejlett technológia több lehetőséget nyújt számomra, mely a kiváló minőség és hangzás mellett lehetőséget nyújt, hogy a Nagy nap zene szempontjából tökéletes legyen. Ezért azon vendégeitek is veletek fognak bulizni, akikről korábban nem is gondoltátok volna. 🙂

Ráadásul a zenei szolgáltatás az egész este során folyamatos, a legváltozatosabb, igényeitekhez igazított formában. Sokszínű és változatos zenei felhozatal mellett, a hangulatról változatos és mindent igényt kielégítő világítástechnikával gondoskodom. Azon párok, akik engem választanak az este folyamán választhatnak fényvetítéseket, különböző fényeffekteket, hangulatfényeket, füstgépet, és mindent, ami igény esetén kellhet egy igazán emlékezetes bulihoz! Hangosítás tekintetében is számíthattok rám életetek egyik legszebb napján. Csak professzionális technikát alkalmazok, minden rendezvényre URH-s (vezeték nélküli) mikrofonokat biztosítok, igény esetén mikróportos mikrofont is.

Ráadásul kollégáim és korábbi megbízóim a gyerekbarát DJ-ként emlegetnek, így elismerve, hogy minden korosztállyal megtalálom a közös hangot.

Ha engem választasz, akkor a ceremónia hangosítását plusz költségek nélkül vállalom.

Most ajándék egyedi logó vetítés a tánctérre, akár egyedi terv alapján is.

Igényetek esetén örömmel vállalom a játék és ceremóniamesteri feladatokat

Fényképek megtekintése itt.

Előre kidolgozott és átgondolt játékokkal készülök, melyeket az évek során folyamatosan gyűjtöttem és tökéletesítettem a legjobb hangulat érdekében.

Miért válassz engem?

  • Személyes találkozó

  • Minden esetben szerződést kötünk, amiben nincsenek „kisbetűs” részek 🙂

  • Széles zenei repertoár, minden korosztály számára

  • Kedvenc zenéitek fognak szólni, minden olyan technikai megoldással, mely hozzájárul, hogy a fergeteges buli hajnalig tartson!

  • Professzionális fény és hangtechnikával rendelkezem és “nem félek alkalmazni őket”.

  • Az elmúlt évek évtizedek során rengeteg tapasztalattal gyarapodtam, melyeket felkészült szolgáltatóként örömmel hasznosítok a Nagy napotokon.

  • Minőségi zeneszolgáltatás korrekt, megfizethető áron!